KAM

KAM

Kwaliteit

 

Het leveren van goede kwaliteit heeft ons familiebedrijf - sinds oprichting in 1947 - gebracht waar het nu is: een internationaal opererende scheepswerf met een specialisatie in de bouw van riviercruiseschepen en veerponten. Daarnaast bieden we een uitgebreide reparatie- en refitservice. Kwaliteit gecombineerd met klanttevredenheid staat bij ons voorop en we streven er voortdurend naar dit te optimaliseren.

 

Sinds 2016 is het kwaliteitsbeleid van Den Breejen Shipyard door DNG GL gecertificeerd conform ISO 9001.

 

Arbo

 

Veiligheid is belangrijk voor iedereen die werkzaam is op de locaties van Den Breejen Shipyard. Men moet kunnen vertrouwen op een veilige werkomgeving. Ons streven is om ongevallen, schades en incidenten tot een absoluut minimum te beperken. Om deze doelstelling te kunnen waarborgen is veiligheid een continu aandachtspunt binnen het bedrijf.

 

De belangrijkste Arbo richtlijnen staan weergegeven in de veiligheidsinstructie.

 

DOWNLOAD DOCUMENT

 

Sinds 2011 is het arbobeleid van Den Breejen Shipyard door DNV GL gecertificeerd conform VCA*.

 

Milieu

 

Den Breejen Shipyard neemt zijn verantwoordelijkheid voor de impact van productie activiteiten op het milieu. Belangrijk is het minimaal voldoen aan de wettelijke milieueisen. Milieugevaarlijke stoffen worden opgeslagen en gebruikt volgens de richtlijn van de PGS 15. Opslagtanks voor gas voldoen aan alle gestelde eisen.

 

Afval wordt gescheiden ingezameld. Hierdoor is een deel geschikt voor hergebruik. Voor het verminderen van energieverbruik is voor onze bedrijfslocaties een energiebesparingsonderzoek uitgevoerd. Recent is onder andere de verlichting op de nieuwbouwlocatie vervangen door energiezuinige verlichting.

 

© Den Breejen Shipyard    |       Webdesign & fotografie