Den Breejen Shipyard

Beleidsverklaring

Inleiding

Bij Den Breejen Shipyard zit scheepsbouw in het bloed. Opgericht in 1947 en sindsdien gevestigd in Hardinxveld-Giessendam is Den Breejen Shipyard uitgegroeid tot een belangrijke speler in de binnenvaart sector, zowel voor nieuwbouw en reparatie als refit.  Onze specialisatie in de bouw van riviercruiseschepen heeft de afgelopen 20 jaar gezorgd voor meer internationale naamsbekendheid. Het toegenomen marktaandeel in deze specifieke branche heeft daarbij tot een uitbreiding van de vaste klantenkring geleid. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen volledig ‘custom-built’ en realiseren projecten binnen de gestelde levertijd.

Missie

We zijn een familiebedrijf met grote betrokkenheid bij het werk dat we leveren. We staan voor klantgerichte dienstverlening op het gebied van scheepsnieuwbouw, reparatie en refit, waarbij we hechten aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en leveranciers. Onze missie is het leveren van innovatieve, hoogwaardige producten en diensten, waarbij veiligheid, efficiency, duurzaamheid en klanttevredenheid een centrale plaats innemen.

Verantwoordelijkheid

We nemen onze verantwoordelijkheid voor gezondheid, veiligheid en milieu.  We leggen de lat hoog en voldoen ruimschoots aan de geldende wet- en regelgeving, inclusief de normen die specifiek in onze branche van toepassing zijn. Schepen worden uitgerust met duurzame materialen en systemen. We investeren in veilige en solide machines en gereedschappen. Medewerkers en onderaannemers zijn gekwalificeerd en hebben bij het uitvoeren van hun taken een eigen specifieke verantwoordelijkheid. Aan maatschappelijke betrokkenheid wordt inhoud gegeven door sponsoring van regionale en branche gerelateerde activiteiten.

Kwaliteit

Den Breejen Shipyard is gecertificeerd volgens ISO9001:2015 en VCA 2017/6.0. We streven ernaar de klanttevredenheid hoog te houden. Het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening is daarom een doorlopend proces. Ons bedrijfsterrein en de daarop uitgevoerde werkzaamheden brengen risico’s met zich mee. Ons beleid is erop gericht incidenten te voorkomen en continu te verbeteren op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieuprestaties. Wat wij voor ogen hebben is een stabiele, vooruitstrevende onderneming, die de scheepsbouw innovatief en internationaal op de kaart zet.

Directie Den Breejen Shipyard (2019)

Contact

E. info@breejen-shipyard.nl
T. +31 (0)184 - 676 140

Bezoekadres:  Havenstraat 7   |   3372 BD Hardinxveld-Giessendam
Postadres  :          Postbus 528   |   3370 BA Hardinxveld-Giessendam
Expeditie : Buitenweistraat 3   |   3372 BC Hardinxveld-Giessendam

© Den Breejen Shipyard