KAM

Kwaliteit, Arbo en Milieu

Kwaliteit

Het leveren van goede kwaliteit heeft ons bedrijf gebracht waar het nu is: een internationaal opererende scheepswerf met een specialisatie in de bouw van riviercruiseschepen en veerponten. Daarnaast bieden we een uitgebreide reparatie- en refitservice. Kwaliteit gecombineerd met klanttevredenheid staat bij ons voorop en we streven er voortdurend naar dit te optimaliseren.
Sinds 2016 is het kwaliteitsbeleid van Den Breejen Shipyard door DNG GL gecertificeerd conform ISO 9001.

Arbo

Veiligheid is belangrijk voor iedereen die werkzaam is op de locaties van Den Breejen Shipyard. Men moet kunnen vertrouwen op een veilige werkomgeving. Ons streven is om ongevallen, schades en incidenten tot een absoluut minimum te beperken. Om deze doelstelling te kunnen waarborgen is veiligheid een continu aandachtspunt binnen het bedrijf. De belangrijkste Arbo richtlijnen staan weergegeven in de veiligheidsinstructie. Sinds 2011 is het arbobeleid van Den Breejen Shipyard door DNV GL gecertificeerd conform VCA*.

Download document
Milieu

Den Breejen Shipyard neemt zijn verantwoordelijkheid voor de impact van productie activiteiten op het milieu. Belangrijk is het voldoen aan de wettelijke milieueisen. Milieugevaarlijke stoffen worden opgeslagen en gebruikt volgens de richtlijn van de PGS 15. Opslagtanks voor gas voldoen aan alle gestelde eisen. Afval wordt gescheiden ingezameld. Hierdoor is een deel geschikt voor hergebruik. Voor het verminderen van energieverbruik is een energiebesparingsonderzoek uitgevoerd. Recent is de verlichting op de nieuwbouwlocatie vervangen door energiezuinige LED verlichting.

Contact

E. info@breejen-shipyard.nl
T. +31 (0)184 - 676 140

Bezoekadres:  Havenstraat 7   |   3372 BD Hardinxveld-Giessendam
Postadres  :          Postbus 528   |   3370 BA Hardinxveld-Giessendam
Expeditie : Buitenweistraat 3   |   3372 BC Hardinxveld-Giessendam

© Den Breejen Shipyard